Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2019 » Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών (19Β) » Δ' Εξάμηνο - 2021Α
 
- 
                            ΜάθημαΠρόσβαση
 - 
                                ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΙΙ (Ε) (TECHFOOD-21A101)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ—
 - 
                                ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (TECHFOOD-21A102)ΔΕΜΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ—
 - 
                                ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (Θ) (TECHFOOD-21A103)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΙ (Ε) (TECHFOOD-21A104)ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΗΝΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ (Ε) (TECHFOOD-21A106)ΠΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ (Θ) (TECHFOOD-21A105)ΠΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ (Ε) (TECHFOOD-21A108)ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ (Θ) (TECHFOOD-21A107)ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΙΚΗΣ (Ε) (TECHFOOD-21A110)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΙΚΗΣ (Θ) (TECHFOOD-21A109)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ—