Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2019 » Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) (19Β) » Β' Εξάμηνο - 2020Α
 
- 
                            ΜάθημαΠρόσβαση
 - 
                                ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-20A101)ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ—
 - 
                                ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF-20A102)ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ—
 - 
                                ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (Θ) (CHEF-20A103)ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ—
 - 
                                ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF-20A104)ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ—
 - 
                                ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF-20A105)ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ—
 - 
                                ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-20A106)ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ—
 - 
                                ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A107)ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ—
 - 
                                ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A108)ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ—
 - 
                                ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A109)ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ—
 - 
                                ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A110)ΠΑΝΑΓΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ—
 - 
                                ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (CHEF-20A111)ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ—