Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2022 » Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής (22Β) » Β' εξάμηνο - 2023Α
Μάθημα | |
---|---|
ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) (SUGAR-23A101)
ΚΑΤΣΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
|
|
ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) (SUGAR-23A102)
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (SUGAR-23A103)
ΤΡΑΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) (SUGAR-23A104)
ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) (SUGAR-23A105)
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (SUGAR-23A106)
ΚΡΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΓΑ-ΜΑΡΙΝΑ
|
|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (SUGAR-23A107)
ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP) (Θ) (SUGAR-23A108)
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
|
|
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (SUGAR-23A109)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|