Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2019 » Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) (19Β) » Β' Εξάμηνο - 2020Α
Μάθημα | |
---|---|
ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-20A101)
ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
|
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF-20A102)
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
|
|
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (Θ) (CHEF-20A103)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF-20A104)
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
|
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF-20A105)
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
|
|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-20A106)
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A107)
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A108)
ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-20A109)
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
|
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-20A110)
ΠΑΝΑΓΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
|
|
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (CHEF-20A111)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|